Blog & Nieuws

Eurofilms 2
Trioworld Group heeft een overeenkomst getekend voor de overname van het Britse bedrijf Eurofilms Extrusion LTD (Eurofilms), een toonaangevende speler in oplossingen voor hoogwaardige rekfolie voor ladingbeveiliging. Eurofilms ondersteunt klanten op het gebied van distributie, drank, levensmiddelen en andere industriële verpakkingen. De verkoper is een groep particuliere eigenaren bestaande uit Will Humphreys, Gillian Humphreys, David Thomas en Martin Palmer.Trioworld Group heeft een overeenkomst getekend voor de overname van het Britse bedrijf Eurofilms Extrusion LTD (Eurofilms), een toonaangevende speler in oplossingen voor hoogwaardige rekfolie voor ladingbeveiliging. Eurofilms ondersteunt klanten op het gebied van distributie, drank, levensmiddelen en andere industriële verpakkingen. De verkoper is een groep particuliere eigenaren bestaande uit Will Humphreys, Gillian Humphreys, David Thomas en Martin Palmer.
Flexoplast - 6 examples packaging done right
Vandaag kijken we naar producenten van diepvriesproducten en verpakkingen voor diepvriesproducten. Bovendien geven we ze enkele tips voor geweldige verpakkingsconcepten.
Trioworld acquire flexoplast
Trioworld Group has signed an agreement to acquire the Dutch company Flexoplast, a leading player in solutions for high performance food, beverage and industrial packaging, from the Clondalkin Group.
Voorbeeld van PCR-verpakking
Post-consumer gerecyclede verpakkingen, ook wel PCR-verpakkingen genoemd, zijn een opkomend duurzaam verpakkingsalternatief. Lees hier alles over de duurzame voordelen!
Voorbeeld van verpakking van diepvriesproducten
Vandaag kijken we naar producenten van diepvriesproducten en verpakkingen voor diepvriesproducten. Bovendien geven we ze enkele tips voor geweldige verpakkingsconcepten.
Voorbeeld verpakking diepvriesproducten Flexoplast
Als leverancier van diepvriesverpakkingen zijn we optimistisch over 2021. Waarom? Vanwege de wind in de rug van de volgende 5 trends!
Koolstof versus plastic verpakkingen infographic-min-min
Binnen de duurzaamheid van verpakkingen hebben we nogal wat verwarring gezien. In deze post vergelijken we de lichtste verpakkingen (flexibele verpakkingen) met die van concurrenten.