CONTACT

Hoe kunnen we
je helpen ?

Direct contact &
persoonlijk advies

Telefoonnummer

E-mail

Volg ons

Veel Gestelde Vragen

Hoewel de specifieke route enigszins afhankelijk is van uw startpunt, ligt Harlingen op het industrieterrein van Harlingen. Ongeacht de oorspronkelijke route en richting, eenmaal in de buurt van Harlingen wilt u uw weg naar keuze verlaten om op de N31 te komen. Volg vanaf hier de N31 en stap uit bij afrit 18 – Harlingen. Deze afslag leidt u naar een rotonde, waar u de derde afslag neemt naar de Oude Trekweg. Op de rotonde hierna neemt u de tweede afslag, waarna u ‘Grensweg> Kanaalweg’ volgt. Ga aan de rechterkant de ‘Industrieweg’ in en je bent er bijna!

Net als bij Harlingen is de specifieke route afhankelijk van je vertrekpunt. Dat gezegd hebbende, wil je eenmaal in de buurt van Wieringerwerf de snelweg verlaten naar afrit 13-Wieringerwerf. Volg de Havenweg totdat u linksaf de Hoekvaartweg op kunt gaan. Blijf deze weg volgen tot u de ‘Hoornseweg’ bent ingegaan: volg deze weg tot u onze fabriek aan de rechterkant van de weg ziet!

Al uw faxen zijn welkom via +31 517 432643. Dat gezegd hebbende; Houd alstublieft rekening met onze omgeving en overweeg om het indien mogelijk eerst te e-mailen.

Algemene klachten kunnen worden gericht aan info@flexoplast.nl. Als u echter een klant bent met een productspecifieke klacht, neem dan contact op met uw respectieve verkoopmanager zodat hij u kan helpen uw technische ondersteuningsteam zo snel mogelijk op te starten!

Algemene vragen zijn altijd welkom via deze contactpagina (en dus info@flexoplast.nl), en offerte-aanvragen kunnen worden gedaan via onze specifieke offertepagina (..). Dat gezegd hebbende, als u uit een van onze specifieke doelmarkten komt en onmiddellijk contact wilt opnemen met de bijbehorende expert, kunt u ook rechtstreeks contact met hen opnemen! Elk van onze markt- en productpagina’s bevat de bijbehorende expert op de pagina zelf!