Downloads

Graag delen wij onze kennis en ervaring met u.

We veranderen de manier waarop producten worden verpakt: bewijzen dat hoge prestaties en duurzame verpakkingen hand in hand gaan. Tijdens deze reis hebben we veel relevante documenten ontvangen of gemaakt, zoals certificeringen of whitepapers. Op deze pagina vind je ze allemaal netjes opgemaakt. Download ze en neem ons mee!

Whitepaper - Frozen Food (Packaging) Survival Guide

De diepvriesindustrie groeit. Welke trends en ontwikkelingen beïnvloeden de markt aankomende jaren? Ontdek het in ons whitepaper!

Duurzaamheids-verklaring

Bij Flexoplast geloven we dat duurzaamheid en kunststoffen hand in hand kunnen gaan. Als je nieuwsgierig bent naar hoe we ons deze gedeelde toekomst voorstellen: dit is het statement voor jou!

Whitepaper - De toekomst van kunststoffen

Hoewel we denken dat duurzaamheid en kunststoffen een geweldige match zijn, vinden we ook dat kunststofinnovatie hiervoor de sleutel is.

Lees onze (Engelse) whitepaper en zie hoe een van onze doorbraken in verpakkingen centraal staat in de toekomst van verpakkingen.

Privacybeleid

Eerlijk gebruik van bezoekersgegevens is belangrijk voor ons. Als je nieuwsgierig bent naar wat ons privacybeleid inhoudt, kun je het hier in zijn geheel vinden.

Whitepaper - Frozen Food (Packaging) Survival Guide

Whitepaper - De toekomst van kunststoffen