Vacature – productiemedewerker – Harlingen

VACATURE:
Productie Medewerker

36 uur/week | 3 ploegendienst | Standplaats Harlingen

Aan de slag bij de modernste drukkerij van Nederland?

Heb jij affiniteit met het behalen van de hoogste kwaliteit in een team met enthousiaste verpakkingsexperts? Dan is deze job wellicht iets voor jou! Interne opleiding, ervaring is geen vereiste.

Bij Trioworld Harlingen B.V. leiden we jou op in 1 van de modernste drukkerijen van Nederland. Hier zul je een actieve bijdrage leveren aan de productie van de verpakkingsmaterialen van grote merken zoals Chocomel, Bavaria en Coca Cola. Je zal nooit meer hetzelfde door een supermarkt kunnen lopen: veel van deze verpakkingen zijn dankzij jouw ontstaan!

Verder heb je bij Trioworld Harlingen B.V. flexibele werktijden
en veel vrije tijd dankzij het ploegenrooster.

Sustainable Supplier to Innocent Drinks OJ

Een dag bij Trioworld Harlingen

Neem een kijkje hoe het er bij ons aan toe gaat in de drukkerij in de video hieronder. Zoals je al snel merkt produceren wij niet zomaar verpakkingen.
Je gaat met de meest nieuwe machines aan de slag en werkt In een gezellig team met veel kennis over verpakkingen, waarbij werkplezier en een flexibel rooster centraal staan.

Verantwoordelijkheden

Ervaring

Solliciteer binnen 1 minuut

Interesse? Kom dan eens een kijkje nemen in onze drukkerij en maak op een informele manier kennis. Tijdens deze rondleiding krijg je een kijkje in onze keuken en kun je alvast de werkomgeving en sfeer proeven. En natuurlijk kun je al je vragen stellen aan één van ons. Laat je contactgegevens hier achter. Wij nemen contact met je op. Zo simpel is dat. Solliciteer direct!

Open Vacatures

Bekijk hieronder al onze vacatures. Kan jij geen keuze maken? Geen probleem, wij kijken samen met jou welke functie het beste bij jou past. 
Solliciteer hier

INLOOPAVOND VOOR OPERATORS OP 4 & 13 APRIL 2023

tussen 16 – 20 uur
Ben jij de Operator / Drukker die we zoeken? Wij leren je graag de kneepjes van het vak. Je loopbaan bij Trioworld Harlingen B.V. begint als Operator, waarna je je opwerkt tot Flexodrukker. Je gaat werken met A-merken en die bieden we met liefde de mooiste verpakkingen. Start je carrière bij Trioworld Harlingen B.V.!

Hoofd Technische Dienst

40 uur/week | dagdienst | Standplaats Wieringerwerf
Het machinepark van Trioworld is uiterst belangrijk voor ons. Met dit mooie machinepark kunnen wij een goede kwaliteit hoogwaardige verpakkingsfolies maken en behouden wij tevreden klanten. Zo werken we continue aan onze missie: Samen met de grootste merken naar een duurzamere wereld en het hergebruik van plastic. Ben jij een coachend leider, energiek, stressbestendig en besluitvaardig, analytisch en kun je improviseren? Dan ben jij het hoofd van onze technische dienst die wij zoeken!

Operator / Drukker

3 of 5 ploegendienst | Standplaats Harlingen
Ben jij de Operator / Drukker die we zoeken? Wij leren je de kneepjes van het vak. Je loopbaan bij Trioworld Harlingen B.V. begint als Operator, waarna je je opwerkt tot Flexodrukker. Je gaat werken met A-merken en die bieden we met liefde de mooiste verpakkingen. Start je carrière bij Trioworld Harlingen B.V.!